11 April 2021

Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen, Nesselande

Je hoort het wel eens; mensen die Rotterdam niet meer indurven, alleen bekende routes rijden, hun eigen dorp niet meer uitgaan of alleen de auto parkeren als er in de verste verte geen andere auto is te bekennen. Voor dit soort angsten is de opfriscursus. In het verleden heb ik diverse mensen weer op weg geholpen door ze  moed in te praten en ze door de voor hen moeilijke situatie’s te loodsen.

De moderne auto’s zijn tegenwoordig met allerlei technieken uitgerust om het rijden comfortabeler te maken, maar dat zijn zaken die pak ‘m beet 15 jaar geleden nog niet op de auto’s aanwezig waren. Ook zuinig rijden gaat tegenwoordig op een heel andere manier dan vroeger aangeleerd werd. Ook hierin kan ik je wegwijs maken. Informeer even naar de mogelijkheden.

Bijna alles is mogelijk. Mochten de angsten echt fobieen zijn kan ik je in contact brengen met iemand die daar weer in gespecialiseerd is. We komen er dus wel uit, al ben ik geen tovenaar. Het beste is te informeren naar de mogelijkheid voor jouw probleem.

Facebook

Tweets van Rene Kwast

De koning van de jacuzzi's en de springkussens slaagt gewoon in één keer! Gefeliciteerd Johan Belder ! Nu hoeft Teus niet meer te taxiën.