12 December 2018

Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen, Nesselande

Voordat je theorie-examen gaat doen zul je je goed moeten voorbereiden. De ervaring heeft geleerd dat leren alléén uit een theorieboek vaak niet voldoende meer is. Het beste kun je daarbij een cursus volgen. Met de cursus van Veka Best heb ik de beste ervaringen. Deze cursus is helemaal voorbereid op het vernieuwde theorie examen bij het CBR. Aan een cd-rom heb je nu dus niet veel meer. Op dit ogenblik worden de theorie centra van het CBR aangepast aan de nieuwe situatie. de verwachting is dat alle centra per 01-01-2015 klaar zijn.  Klik op deze link, en je kunt zien hoe het er bij dit nieuwe examen aan toe gaat. Via internet kun je deze cursus volgen en je studietijd helemaal zelf indelen. Ik raad je aan te kiezen voor de 15-uurscursus inclusief theorieboek. Degenen die deze cursus hebben gevolgd, zijn allemaal in 1 keer geslaagd. Mocht je trouwens na deze cursus zakken, krijg je het examengeld terug! En als je 0 fout hebt, krijg je van VekaBest 100 euro ! Het beste kun je deze “box” bij mij bestellen. In het verleden zijn er wel ’s problemen geweest met de bestelling via de site van Veka.

Ook is het mogelijk een klassikale cursus theorie te volgen. In 2 avonden en 1 ochtend wordt de complete theorie behandeld. Kwalitatief een goede cursus. Er wordt niet alleen met foto’s getraind, maar de theorie wordt jou echt eigen gemaakt. in een recent verbouwd pand in Gouda wordt gewerkt met de allernieuwste leermiddelen. Kosten: € 165, inclusief examen en vervoer naar het CBR.

Als je de internetcursus hebt gevolgd, kun je het theorie examen het beste zelf  reserveren. Je kunt dan rekening houden met wanneer het jou ’t beste uitkomt om theorie examen te doen. In dit geval wordt er betaald via

En ben je geslaagd, dan is je theoriecertificaat 1,5 jaar geldig.

Facebook

Tweets van Rene Kwast

Dat doet ze effe..in 1 x slagen...en mij in de maling nemen...gefeliciteerd met je rijbewijs Lisa Roozendaal ! Als ik nog 's wat kwijt ben, bel ik je.