20 September 2020

Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen, Nesselande

Voordat je theorie-examen gaat doen zul je je goed moeten voorbereiden. De ervaring heeft geleerd dat leren alléén uit een theorieboek vaak niet voldoende meer is. Het beste kun je daarbij een cursus volgen. Met de cursus van Veka Best heb ik de beste ervaringen. Deze werkt via een website die zeer regelmatig wordt aangepast aan de actuele theorie examens bij het CBR. Aan een cd-rom heb je nu dus niet veel meer. Je kunt je studietijd helemaal zelf indelen. Ik raad je aan te kiezen voor de 15-uurscursus inclusief theorieboek. Degenen die deze cursus hebben gevolgd, zijn allemaal in 1 keer geslaagd. Mocht je trouwens na deze cursus zakken, krijg je het examengeld terug! En als je 0 fout hebt in de onderdelen “Kennis” en “Inzicht”, krijg je van VekaBest 100 euro ! Het beste kun je deze “box” bij mij bestellen. In het verleden zijn er wel ’s problemen geweest met de bestelling via de site van Veka.

Zit het theorie examen in je Pakket, dan moet je mij machtigen bij het CBR via deze site. Mijn rijschoolnummer is : 0973z8

Wat als mijn theoriecertificaat verloopt door het uitstellen van een examen?
Als in de periode van 16 maart tot en met 31 mei 2020 de geldigheid van de uitslag van je theorie-examen verloopt, dan blijft deze geldig tot en met 30 november 2020.

Op 12 mei 2020 heeft het ministerie besloten dit uit te breiden. Verloopt de geldigheid in de periode van 1 juni tot en met 30 september 2020, dan blijft de uitslag van je theorie-examen geldig tot en met 31 maart 2021.

Of er nog een uitbreiding gaat komen voor de periode vanaf 1 oktober, is niet bekend.

Als je de internetcursus hebt gevolgd, kun je het theorie examen het beste zelf  reserveren. Je kunt dan rekening houden met wanneer het jou ’t beste uitkomt om theorie examen te doen. In dit geval wordt er betaald via

En ben je geslaagd, dan is je theoriecertificaat 1,5 jaar geldig.


Facebook

Tweets van Rene Kwast

En dat is 3 ! Gefeliciteerd met je rijbewijs Bente van Veen! Daar heb je echt keihard voor geknokt. Dat wordt delen met oma's auto met Amber en Lisa.