11 April 2021

Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen, Nesselande

Voordat je theorie-examen gaat doen zul je je goed moeten voorbereiden. De ervaring heeft geleerd dat leren alléén uit een theorieboek vaak niet voldoende meer is. Het beste kun je daarbij een cursus volgen. Met de cursus van Veka Best heb ik de beste ervaringen. Deze werkt via een website die zeer regelmatig wordt aangepast aan de actuele theorie examens bij het CBR. Je kunt je studietijd helemaal zelf indelen. Ik raad je aan te kiezen voor de 15-uurscursus inclusief theorieboek. Degenen die deze cursus hebben gevolgd, zijn allemaal in 1 keer geslaagd. Mocht je trouwens na deze cursus zakken, krijg je het examengeld terug! En als je 0 fout hebt in de onderdelen “Kennis” en “Inzicht”, krijg je van VekaBest 100 euro ! Het beste kun je deze “box” bij mij bestellen. In het verleden zijn er wel ’s problemen geweest met de bestelling via de site van Veka.

De laatste tijd zijn de ééndags-cursussen populair. Bij deze wil ik je waarschuwen voor oplichting. Deze bedrijven spiegelen een examendatum voor die zij niet kunnen waarmaken. Vraag gerust naar meer info.

Zit het theorie examen in je Pakket, dan moet je mij machtigen bij het CBR via deze site. Mijn rijschoolnummer is : 0973z8

Wat als mijn theoriecertificaat verloopt ?

Zie deze site voor de nieuwste regeling.

Als je de internetcursus hebt gevolgd, kun je het theorie examen het beste zelf  reserveren. Je kunt dan rekening houden met wanneer het jou ’t beste uitkomt om theorie examen te doen. In dit geval wordt er betaald via

En ben je geslaagd, dan is je theoriecertificaat 1,5 jaar geldig.


Facebook

Tweets van Rene Kwast

De koning van de jacuzzi's en de springkussens slaagt gewoon in één keer! Gefeliciteerd Johan Belder ! Nu hoeft Teus niet meer te taxiën.